Valori

Angajatii sunt pilonul cel mai puternic!

Angajatii sunt pilonul cel mai puternic – indiferent daca lucreaza in sediul central sau pe santiere. Angajatii nostri au rezultate remarcabile, iar noi le recunoastem meritele. Ne dorim sa avem cei mai pregatiti angajati. Ei contribuie intr-o masura decisiva la consolidarea pozitiei noastre pe piata. Perfectionari permanente organizate in interiorul firmei ii tin pe angajatii nostri la curent cu noutatile in domeniu. In afara de aceasta, oferim tinerilor oportunitatea de a invata si de a urma o cariera in domeniul constructiilor de cale ferata si al constructiilor civile si industriale.Actualmente, Wiebe Romania are cca. 115 de angajati, majoritatea acestora lucrand in cadrul firmei de multi ani. Ne pretuiesc cultura antreprenoriala si atmosfera de lucru bazata pe incredere.

Structura personalului angajat in organizatie este de cca. 115 de persoane, din care:

 • Conducere:
  • Doi administratori;
  • Doi directori;
 • 12 angajati personal TESA;
 • 14 ingineri;
 • aproximativ 80 personal de executie;
 • 2 angajati implicati in activitati din domeniul calitatii.

Personalul de executie si control este permanent instruit, departamentul de Resurse Umane impreuna cu sefii de departamente si de santier tinand evidenta calificarilor si autorizarilor personalului.

Firma are personalul autorizat special:

 • RTE/CTC atestati MLPLT;
 • sudori aluminotermici atestati Elektro-Thermit.
 • sudori aluminotermici atestati Railtech.

Tehnologie avansata. Avantajul apartine clientului!

Avantajul apartine clientului nostru, caci spiritul de echipa si cunostintele de specialitate conduc la cele mai bune rezultate.
Masinile pe care le utilizam sunt o garantie a succesului nostru. Datorita parcului nostru de masini, supus unui proces continuu de optimizare, ne aflam in fruntea industriei contructoare de cale ferata. De aceea, cu ritmul nostru alert de lucru si cu o flexibilitate sporita, putem sa mentinem o practicabilitate ridicata a rutelor pentru clientii nostri.

Mai mult decat atat, noi nu facem productie in serie, ci suntem puternic motivati sa dezvoltam noi masini si procedee, pentru a putea satisface nevoile clientilor mai repede si mai eficient.

In cadrul WIEBE au fost elaborate variante perfectionate de masini, care sunt preluate de producatori si care, intre timp, au devenit puncte de reper pe plan international, ca de exemplu RPMW2002 si GEORAIL-Express.
» Vezi toate echipamentele

Inovare si reinvestirea profitului. Wiebe se afla in varful tehnologiei!

Cu inalt simt de responsabilitate, familia Wiebe a reinvestit dintotdeauna profitul intreprinderii si a creat astfel un grup de firme robust din punct de vedere financiar.

Wiebe realizeaza inovatiile si investitiile prin propriile forte. Grupul Wiebe este format din intreprinderi specializate, care au un scop comun – sa indeplineasca si sa depaseasca asteptarile clientilor.

© 2022 Wiebe Romania. All rights reserved. Webmail