Misiune

Am inceput prin reabilitarea liniei CF Bucuresti – Campina. Ne propunem sa aducem infrastructura din Romania la standarde europene!

Firma Wiebe Romania SRL este inregistrata ca persoana juridica romana, subsidiara a grupului german de firme H. F. Wiebe GmbH & Co. KG, fiind in coordonarea Departamentului Wiebe International.

Dupa ce H. F. Wiebe GmbH & Co. KG a participat in perioada 2001 – 2004 la realizarea proiectului de „Reabilitare a liniei CF Bucuresti – Campina pentru viteza de 160 km/h – Componenta a Coridorului IV Paneuropean„, respectiv ca unic contractor la executia podului metalic pentru cale dubla peste raul Prahova la km 45+703 si cu o participatie de peste 40% la lucrarile de reabilitare infrastructura si suprastructura CF in cadrul Joint Venture Swietelsky – Wiebe – CCCF, o parte a personalului si a echipamentelor a fost transferata in cadrul Wiebe Romania, care a luat fiinta la sfarsitul anului 2003, pentru permanentizarea activitatii Wiebe in Romania.

Consolidarea comerciala a firmei s-a facut prin executia de lucrari, fie pe cont propriu fie prin participare la executia proiectelor H. F. Wiebe GmbH & Co. KG.

In anul 2004 Wiebe Romania a executat ca subcontractor al companiei Amec Spie lucrarile de sudare a sinei si realizare a caii fara joante in cadrul proiectelor de reabilitare a liniilor de tramvai in Bucuresti pe tronsoanele soseaua Giurgiului – Linia 12 si pe B-dul Timisoara linia 35. In cadrul acestor proiecte s-a executat sudarea sinelor standard S49 si a sinelor cu canal NP4aS prin diverse procedee, vident ra sudura aluminotermica, sudura electrica prin presiune cu masina de sudura si sudura electrica manuala cu electrozi inveliti.

Concomitent cu aceste lucrari Wiebe Romania a executat pentru H. F. Wiebe GmbH & Co. KG lucrari de sudura aluminotermica (circa 4000 suduri)si de realizare a caii fara joante joante in cadrul proiectului de constructie cale ferata Ska – Kiato pe linia Atena – Corint in Grecia. » Lista completa de lucrari

© 2022 Wiebe Romania. All rights reserved. Webmail